У Ковелі від COVID-19 можна вакцинуватися у двох пунктах щеплень.АДРЕСИ

05 Серпня 2021, 15:17
Центр вакцинації у Ковелі 2011
Центр вакцинації у Ковелі

Отримати щеплення від COVID-19 у м.Ковель можна у двох центрах масової вакцинації населення, що знаходяться на вул. Театральна 16 та Відродження 12г. 

Обидва ЦМВ 3 серпня 2021 року відвідав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, йдеться на сайті Волинської ОДА. 

Окрім того, на території Ковельського району діє п'ять пунктів щеплення, де також можна прийти й безперешкодно отримати щеплення. Про це голові ОДА розповів медичний директор центру ПМСД КНП «Ковельське МТМО» Олег Кубай.

Загалом за час вакцинальної кампанії у Ковельському районі проведено близько вісім тисяч щеплень, з яких півтори тисячі за останні чотири дні. Окремі територіальні громади організовують доїзд своїх мешканців.

Нагадаємо, в Україні 21 липня стартував п'ятий етап вакцинації, під час якого кожен, незалежно від віку і професії, може отримати вакцину у найближчому пункті щеплення або центрі масової вакцинації населення.

Тож очільник області ознайомився з роботою центрів та дав доручення посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення місця щеплень та важливість вакцинації.

Читайте також: Тест на антитіла не покаже, чи є в людини імунітет від COVID-19, – МОЗ

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024