Заслужений лікар з Ковеля Олег Самчук відзначає ювілей

02 Серпня 2021, 11:15
Олег Самчук відзначає ювілей 7020
Олег Самчук відзначає ювілей

Олег Самчук, лікар Ковельського МТМО, заслужений лікар України, відзначає 65-річний ювілей.

Про це йдеться на сторінці Ковельського МТМО у фейсбуці

Понад 30 років він очолював один з найпотужніших закладів охорони здоров’я Волині. Талановитий лікар та організатор, він був і залишається взірцем самовідданого служіння інтересам земляків.

З ініціативи Олега Максимовича у 1993 році на базі лікувально-профілактичних установ міста та району створили Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання. Завдяки його наполегливій праці та високому професіоналізму поліпшилась матеріально-технічна база об’єднання, підвищилась якість надання медичної допомоги, впроваджено передові технології в діагностиці та лікуванні. Започатковано співпрацю з Мальтійською Службою Допомоги (Німеччина) та стажування лікарів за кордоном. 
 

При безпосередній участі Олега Самчука Ковельське МТМО акредитували на вищу кваліфікаційну категорію та сертифікували Міжнародним органом сертифікації систем управління 

В особі Олега Максимовича колектив мав не лише хорошого керівника, а, перш за все, чуйного і мудрого порадника та наставника з багатим життєвим досвідом, яким він щедро ділився з колегами, надихаючи своєю неймовірною працездатністю, новаторським підходом до вирішення питань, здатністю втілювати в життя поставлені завдання та ідеї.

«З нагоди ювілею зичимо Олегу Максимовичу міцного здоров’я, благополуччя та затишку, миру і злагоди, радісних моментів життя у колі рідних та близьких людей. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається сторицею. Довгих і щасливих років життя!», — йдеться у дописі.

Читайте також:  Від 13,5 тисяч гривень: в Україні хочуть підвищити зарплату медикам

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024