Інспектують центри масової вакцинації на Волині

В Нововолинську та Володимирі проінспектували центри масової вакцинації

02 Серпня 2021, 11:05

Заступниця голови облдержадміністрації продовжує інспектувати центри масової вакцинації на Волині.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація.

29 липня посадовиця Людмила Тимощук відвідала центри вакцинації у Нововолинську та Володимир-Волинську. Вона виконувала доручення голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

Заступниця голови  облдержадміністрації поспілкувалася з пацієнтами та з керівниками медичних закладів. Ознайомилась з умовами та технічними можливостями центрів.

«На Волині розпочався п'ятий етап вакцинації від коронавірусу. Безкоштовні щеплення проти коронавірусу роблять усім повнолітнім мешканцям області. В області працює понад 80 стаціонарних пунктів щеплення та центри масової вакцинації. Працюють виїзні мобільні бригади. Вакцини – на вибір: AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty/Pfizer, Moderna. Єдиним надійним методом зберегти здоров’я і надалі залишається вакцинація», — вкотре наголошує Людмила Тимощук.

Люди, які не можуть самостійно пересуватися, можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації додому за безоплатним номером контакт-центру МОЗ України 0 800 60 20 19 або через сімейного лікаря.

Отримати щеплення можна в порядку живої черги в центрах вакцинації, пунктах щеплення або через свого сімейного лікаря.

Волинь забезпечили вакцинами для проведення  щеплення двома дозами.

Читайте також: В Україні за добу 265 людей захворіли на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.