В Нововолинську та Володимирі проінспектували центри масової вакцинації

02 Серпня 2021, 11:05
Інспектують центри масової вакцинації на Волині 881
Інспектують центри масової вакцинації на Волині

Заступниця голови облдержадміністрації продовжує інспектувати центри масової вакцинації на Волині.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація.

29 липня посадовиця Людмила Тимощук відвідала центри вакцинації у Нововолинську та Володимир-Волинську. Вона виконувала доручення голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

Заступниця голови  облдержадміністрації поспілкувалася з пацієнтами та з керівниками медичних закладів. Ознайомилась з умовами та технічними можливостями центрів.

«На Волині розпочався п'ятий етап вакцинації від коронавірусу. Безкоштовні щеплення проти коронавірусу роблять усім повнолітнім мешканцям області. В області працює понад 80 стаціонарних пунктів щеплення та центри масової вакцинації. Працюють виїзні мобільні бригади. Вакцини – на вибір: AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty/Pfizer, Moderna. Єдиним надійним методом зберегти здоров’я і надалі залишається вакцинація», — вкотре наголошує Людмила Тимощук.

Люди, які не можуть самостійно пересуватися, можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації додому за безоплатним номером контакт-центру МОЗ України 0 800 60 20 19 або через сімейного лікаря.

Отримати щеплення можна в порядку живої черги в центрах вакцинації, пунктах щеплення або через свого сімейного лікаря.

Волинь забезпечили вакцинами для проведення  щеплення двома дозами.

Читайте також: В Україні за добу 265 людей захворіли на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024