В Іваничах бус збив трирічну дівчинку: дитину готують до операції

23 Липня 2021, 11:33
Аварія 1075
Аварія

Трирічну дитину, яка потрапила в аварію у селищі Іваничі, готують до операції в обласній дитячій лікарні.

Про це розповів Суспільному телефоном медичний директор закладу Ігор Дородних.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 липня.

На місце аварії приїхали медики "швидкої". Вони діагностували у дитини забійні садна гомілок та можливий перелом стегна, — розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

Дитину спочатку госпіталізували в Іваничівську лікарню, а потім транспортували до обласної дитячої. Перелом стегна підтвердили лікарі цього медзакладу. Нині дівчинка перебуває в травматологічному відділенні, її готують до операції, — каже Ігор Дородних.

 

Як розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, аварія сталася на вулиці 8-го Березня. «Водій автомобіля марки Peugeot не помітив дитину на дорозі. Дівчинка раптово вибігла на проїжджу частину», – говорить інспекторка.

Нині за фактом ДТП правоохоронці внесли відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 статті 286 ККУ, йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Де у момент аварії перебували батьки дівчинки, зі слів Марини Балдич, наразі не відомо.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024