В Шацькій лікарні працюватимуть молоді лікарі: хто і звідки

21 Липня 2021, 12:23
У Шацькій лікарні - молоді спеціалісти 2737
У Шацькій лікарні - молоді спеціалісти

Колектив Шацької лікарні поповнили п’ять молодих медиків.

Світлана Крецу, директорка КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради», розповідає, що в закладі давно чекали на прихід молодих фахівців. Шацька районна рада в попередні роки проплатила зі свого бюджету вартість їхнього навчання в інтернатурі. Натомість дипломовані медики пообіцяли прийти працювати саме в Шацьку лікарню, повідомляють на сайті громади.

Катерина Бай родом зі селища Любешів. Здобула диплом Буковинського державного медичного університету. В Шацькій лікарні працює ортопедкою-травматологинею. Надає допомогу пацієнтам із захворюваннями опорно-рухового апарату, лікує наслідки травм, в близькому майбутньому (після облаштування в закладі операційної) проводитиме операції. Проживає в окремій кімнаті гуртожитку, який Шацька лікарня обладнала для своїх працівників.

«Я задоволена умовами праці, проживання та вже встигла полюбити Шацьк!», – поділилася враженнями Катерина Юріївна.

Іванна Оксентюк народилася і загальну середню освіту здобула в Шацьку. Після навчання у Вінницькому національному медичному університеті ім. М.І.Пирогова та стажування в інтернатурі повернулася в рідне селище. В Шацькій лікарні працює лікаркою загальної практики – сімейної медицини.

Тетяна Бик теж родом зі селища Шацьк. Навчалася в Тернопільському національному медичному університеті ім. І.Я.Горбачевського. Дипломованою спеціалісткою прийшла в Пульмівську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, де працює сімейною лікаркою.

Ірина Марчук народилася в села Полапи сусідньої Рівненської територіальної громади. Вищу освіту здобула в Дніпропетровській медичній академії. В КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» працює лікаркою-терапевткою.

Олена Солодуха родом з селища Стара Вижівка. Має диплом Івано-Франківського національного медичного університету, в Шацькій лікарні працює лікаркою-терапевткою.

«Маю надію, що з приходом молодих спеціалістів організація і якість медичної допомоги у відповідних підрозділах нашої лікарні покращиться. При нагоді прошу мешканців Шацької громади укласти декларації з новими сімейними лікарями або ж переукласти, з суб’єктивних причин відмовившись від послуг попередніх. Це дасть нам можливість отримати необхідне фінансування з НСЗУ, краще організувати роботу медиків, розвантаживши зокрема тих, хто уклав декларацій понад норму; запобігти утворенню черг серед пацієнтів», – зазначила Світлана Крецу, директорка КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради».

Читайте також:  Проти керівниці Рівненського обласного шкірно-венерологічного диспансеру почали службове розслідування

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024