Розпочався ремонт амбулаторії у селищі біля Рівного

20 Липня 2021, 11:23
Амбулаторія у Квасилові 825
Амбулаторія у Квасилові
У соціальних мережах розголосу набуло питання ремонту Квасилівської амбулаторії, а також чутки про те, що функціонування амбулаторії в селищі може бути припинене.
 
Натомість очільник Рівненської громади Олександр Третяк на своїй сторінці у фейсбуці повідомив, що вже виготовлена проєктно-кошторисна документація на ремонт покрівлі. До кінця місяця завершать проектно-кошторисну документацію по реконструкції будівлі амбулаторії з будівництвом пандусу, що є обов'язковою вимогою НСЗУ. 
 
«Вся проєктно-кошторисна документація проходить експертизу і тільки після цього можна переходити до виконання робіт Кошти на ремонт покрівлі та реконструкцію будівлі з бюджету розвитку міської ради вже виділено. То ж для початку ремонту дуже важливо дотриматися усіх юридичних процедур. Амбулаторія не працює з 1 липня, тому що попереднє керівництво не зробило абсолютно нічого аби постанова Кабінету Міністрів №391 щодо доступності з 2018-ого року була виконана чи хоча б почала виконуватися. Якби міська влада планувала закривати амбулаторію, то ми б не утримували штат лікарів та молодшого медичного персоналу, не розробляли б усі документи та не виділяли б кошти на ремонт, який відповідатиме усім нормам ДБН», — йдеться у дописі посадовця. 
 
Наразі квасилівчани тимчасово отримують медичну допомогу у ПМСД «Центральний».
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.
 


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024