У Володимирі проінспектували ремонт лікарні

18 Липня 2021, 12:14
У Володимирі влаштували інспекцію ремонтними об'єктами 709
У Володимирі влаштували інспекцію ремонтними об'єктами

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук проінспектував ряд об’єктів, де нині виконуються поточні ремонтні роботи, а саме: Ладомирське кладовище, стадіон «Олімп», житловий будинок на Івана Франка,4 та КП «Володимир-Волинське ТМО».

про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Разом із генеральною директоркою КП Володимир-Волинське ТМО Тетяною Ващук Ярослав Анатолійович оглянув медичний заклад, де зараз активно проводяться ремонтні роботи. Зокрема, оглянули хід виконання робіт у терапевтичному відділенні, а саме в  УЗД-кабінетах, у яких працюватимуть апарати ЕХО та доплер судин нижніх кінцівок з лазерним лікуванням вен, а також вбиралень, що облаштовані для людей з особливими потребами. Ярослав Матвійчук звернув особливу увагу на моменти доступності медичного закладу, без яких НСЗУ не підписує ряд пакетів послуг.

Оглянули також ремонт сходової клітки та замінені мережі у підвальному приміщенні. Під час візиту до ТМО обговорили  питання ремонту хірургії, котрий розпочнеться вже на початку наступного тижня, центральних сходів пологового відділення, а також проблемні питання каналізаційних мереж й заміни одного з ліфтів. Окрім цього, перевірили як працює киснева станція, завдяки якій нині п’ятеро важких пацієнтів отримують кисень.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024