Маневицька лікарня планує укласти з НСЗУ ще чотири пакети послуг

17 Липня 2021, 14:55
Маневицька лікарня 1317
Маневицька лікарня

Маневицька лікарня активно працює та укладені договори з Національною службою здоров’я України за програмою медичних гарантій.

Про це йшлося під час засідання госпітальної ради, яка відбулася на базі Маневицької лікарні, йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Так, за словами головного директора КНП «Маневицька центральна районна лікарня» Олега Бегаля, лікувальний заклад активно працює та укладені договори з Національною службою здоров’я України за програмою медичних гарантій на загальну суму понад 20 мільйонів грн. 

Зокрема, згідно з укладеними договорами, в закладі проводять хірургічні операції дорослим та дітям в стаціонарних умовах, надають стаціонарну допомогу дорослим та дітям без проведення хірургічних операцій, медичну допомогу при пологах та ведуть вагітність в амбулаторних умовах, а також надають амбулаторну вторинну (спеціалізовану) та третинну (високоспеціалізовану) допомогу дорослим та дітям включаючи медичну реабілітацію. 

Працює також стоматологічна допомога, мамографія, езогастродуоденоскопія, колоноскопія та інші.

«Ми плануємо укладати договори за програмою медичних гарантій з НСЗУ за пакетами, які передбачають надання медичної реабілітації, лікування пацієнтів методом гемодіалізу, гістероскопії, бронхоскопії», — зазначив Олег Бегаль.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024