У Вишнівській громаді оглянули заклади медицини

16 Липня 2021, 16:26
Огляд закладів медицини 1123
Огляд закладів медицини

Вишнівський сільський голова Віктор Сущик спільно з  директором КНП «ЦПМД» Любомльської міської ради Іваном Маїлом та медичною директоркою Олесею Дубиною здіснили об’їзд  закладів медицини, розташованих на території Хворостівського, Машівського, Радехівського, Ладинського, Олеського та Римачівського старостинських округів.

Про це інформують на сайті Вишнівської громади.

Новопризначений керівник «первинки» ознайомився з планами Вишнівської сільської ради щодо перспектив діяльності цих закладів та  було обговорено питання про доцільність проведення ремонтних робіт та придбання обладнання і меблів у окремі  ФАПи. 

Проблемні питання  необхідно вирішувати спільно, тому було узгоджено план дій щодо проведення ремонтних робіт в приміщенні Олеської амбулаторії і нагальної необхідності замовлення проєктно-кошторисної документації на цей заклад. 

В плані підготовки до осінньо-зимового періоду  в окремих медзакладах  є потреба в заміні вікон та дверей, перемуровуванні грубок, реконструкції водопостачання та водовідведення, проведенні ремонту покрівлі та дашків тощо.  І ці питання потребують негайного вирішення. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024