Маневицьку багатопрофільну лікарню включили до списку опорних

15 Липня 2021, 15:41
Маневицьку багатопрофільну лікарню включили до списку опорних та лікарень інтенсивного лікування І рівня 1275
Маневицьку багатопрофільну лікарню включили до списку опорних та лікарень інтенсивного лікування І рівня

На базі комунального некомерційного підприємства «Маневицька багатопрофільна лікарня» Маневицької селищної ради 14 липня відбулося виїзне засідання Госпітальної ради при Волинській обласній державній адміністрації.

Про це повідомляється на сайті Маневицької селищної ради.

Ведучи засідання ради заступник голови Волинської облдержадміністрації Людмила Анатоліївна Тимощук довела до відома присутніх основні критерії формування структури Волинського госпітального округу.

Далі члени Госпітальної ради ознайомилися із роботою місцевої лікарні, оглянули приміщення та забезпечення обладнанням, поспілкувалися із медперсоналом.

Директор комунального некомерційного підприємства «Маневицька багатопрофільна лікарня» Олег Бегаль ознайомив із перспективами подальшого розвитку лікарні, запевнивши присутніх у спроможності очолюваного ним закладу стати опорним, як у матеріально-технічній можливості надання широкого спектру медичних послуг, так і наявності кваліфікованого медичного персоналу.

На заході виступив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, який повідомив, що у 2020 році на розвиток місцевого закладу охорони здоров’я було виділено понад 10 млн. гривень, у цьому році – вже 8 млн. гривень. Також Олександр Оксентійович звернувся з проханням до членів Госпітальної ради включити Маневицьку лікарню до списку опорних та лікарень інтенсивного лікування І рівня, в свою чергу завіривши, що місцева влада зацікавлена не лише зберегти, а й надалі розвивати спроможну мережу закладів для надання медичної допомоги.

Із словами підтримки щодо включення Маневицької лікарні до списку опорних виступили заступник голови Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук, директор КП «Луцька центральна районна лікарня» Сергій Коновал, т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Роман Рудоквас.

У результаті за дане рішення одноголосно позитивно проголосували 13 присутніх на засіданні членів Госпітальної ради.

Читайте також:  Медицині Камінь-Каширського району бракує фінансування

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024