Судитимуть ратнівчанку, яка торгувала негативними тестами на коронавірус

13 Липня 2021, 17:37
Судитимуть ратнівчанку, яка торгувала негативними тестами на коронавірус 1163
Судитимуть ратнівчанку, яка торгувала негативними тестами на коронавірус

Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 31-річною жителькою селища Ратне пособництва у підробленні офіційних документів.

Слідство вважає, що жінка упродовж березня 2021 року, змовившись із не встановленим наразі спільником, розміщувала в соціальних мережах оголошення про виготовлення медичних довідок із негативними результатами тесту на захворювання «SARS-Cov-2», знаходила клієнтів та надсилала відомості про них громадянину, який займався виготовленням довідок, повідомляють у пресслужбі прокуратури Волинської області.

Волинянка за грошову винагороду від 600 до 800 гривень допомогла виготовити підроблені довідки 10 громадянам, відтак невдовзі постане перед судом.

Матеріали щодо спільника виділено в окреме провадження.

У такий спосіб волинянка за грошову винагороду від 600 до 800 гривень допомогла виготовити підроблені довідки 10 громадянам, відтак невдовзі постане перед судом.

Зауважимо, що санкцією ч. 3 ст. 358 КК України за підроблення документів, збут чи використання підроблених документів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, передбачено покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також:  На Волині планують покращити обсяги профілактичних щеплень

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024