Коронавірус у Володимирі: четверо хворих, троє з підозрою, двоє у важкому стані

13 Липня 2021, 15:54
Володимир-Волинське ТМО 1128
Володимир-Волинське ТМО

У стаціонарному відділенні Володимир-Волинського ТМО нині перебувають семеро хворих: у трьох підозра на коронавірус, у чотирьох коронавірус підтвердив тест, з них двоє знаходяться у реанімаційному відділенні. 

Про це повідомив заступник головного лікаря з медичної частини Володимир-Волинського ТМО Віталій Баюн на щотижневі оперативній нараді, яка, як стало відомо Район.Володимир-Волинський, відбулася під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука.

Заступник головного лікаря також озвучив інформацію, що в ТМО планують розпочати ремонтні роботи на п’ятому поверсі лікарні — в хірургічному відділенні та в операційній реанімаційного відділення. Йшлося також про виготовлення проєктно-кошторисної документації на ремонт приймального відділення ТМО.

Генеральна директорка КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги»  Катерина Чубок повідомила, що за останні чотири дні в медзакладі не було зафіксовано жодного нового випадку захворювання на коронавірус. Наразі на амбулаторному лікуванні перебуває 5 осіб, з них 3 жителі міста і два району. 

Було також озвучено, що наразі в громаді 4600 осіб провакцинувалися від коронавірусу. З них 1300 уже отримали другу дозу та відповідні сертифікати.

Як поінформувала Катерина Чубок, у ЦПМД щеплюють вакциною CoronaVac та Pfizer. Нещодавно відбулись зміни у дорожній карті вакцинації, де вказано, що колективи кількістю не менше, ніж 50 осіб, можуть щеплюватись вакциною Pfizer,  подавши відповідну заявку.

Читайте також:   На Волині зареєстрували три нові випадки коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024