У гінекології Володимир-Волинського медоб'єднання проводять вагінальну пластику

12 Липня 2021, 11:49
Гінекологічний кабінет 2359
Гінекологічний кабінет
У гінекологічному відділенні Володимир-Волинського ТМО найбільше переважають пацієнтки із запальними процесами органів малого таза, у післяпологовому періоді, вагітні до 22-х років, жінки із захворюваннями зовнішніх статевих органів, із кровотечами, фіброміомами та викиднями на різних термінах вагітності.
 
Загалом у відділенні відведені 15 ліжкомісць для перебування хворих з гінекологічними захворюваннями, повідомляють на сторінці лікувальної установи у фейсбуці. 
 
Фахові лікарі-гінекологи проводять усі можливі вагінальні операції: безпосередньо у відділенні проводять малі операції, а великі – в операційній хірургічного відділення ТМО.
 
Лікують порушення оваріально-менструальних циклів, гормональні порушення , безпліддя на момент виявлення причини, перевіряють прохідність маткових труб.
 
Зокрема проводять:
  • гістероскопію
  • електрононізацію шийки матки (при ерозіях і помірних дисплазіях)
  •  кольпоскопію
  • вакуумну аспірацію порожнини та плідного яйця (на ранніх термінах вагітності або після пологів, якщо є потреба)
  • медикаментозні аборти до 12 тижнів і 6 днів вагітності
  • видалення фіброміом різних розмірів
  • інші види операцій.
 
В операційній гінекологічного відділення проводять також широкий спектр мікроскопічних досліджень: забір біопсії, ендометрію, електроконізацію, висічення кісти, видалення вузлів, розкриття абсцесів, висікання післяопераційних ендометріоїдних включень, висікання післяопераційного ендометріозу тощо.
 
Варто зазначити, що у гінекологічному відділенні також проводять вагінальну пластику при опущеннях статевих органів та видалення матки вагінальним шляхом.
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024