Немає грошей на зарплати: чому скорочують працівників Волинської інфекційної лікарні

10 Липня 2021, 13:31
Волинська обласна інфекційна лікарня 2730
Волинська обласна інфекційна лікарня

Причиною скорочення штату Волинської обласної інфекційної лікарні став брак коштів на заробітні плати.

Про це у коментарі журналістам видання Район.Медицина повідомила т.в.о. директора медичного закладу Галина Морочковська.

Нагадаємо, що під скорочення потрапляють працівники дерматовенерологічного відділення, амбулаторно-поліклінічного та центру боротьби зі СНІДом. Люди вже отримали повідомлення про звільнення, яке відбудеться 31 серпня.

Зазначимо, що відділення дерматовенерології у цій лікарні фактично ліквідовують повністю — функціонуватиме лише один кабінет, у якому передбачено по одній ставці лікаря та медичної сестри. Стаціонар же не працює з 11 червня.

«По пакету, укладеному з НСЗУ, дерматовенерологічне відділення не заробляє собі на заробітні плати, тому змушені були прийняти таке рішення. Раніше відділення утримували за рахунок інфекційної лікарні, більше такої можливості немає. Сподіваюся, що за ці два місяці, коли відбудеться скорочення, ситуація зміниться», — повідомила Галина Морочковська. 

За словами керівниці «інфекційки», обласна рада, яка є власником лікарні, також не має коштів, аби профінансувати зарплати працівникам.

Читайте також:  Харків, Ужгород, Луганськ, Львів: як українці дають собі раду з пандемією

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024