Скорочують працівників Волинської обласної інфекційної лікарні

09 Липня 2021, 22:14
Волинська обласна інфекційна лікарня 2201
Волинська обласна інфекційна лікарня

У Волинській обласній інфекційній лікарні скорочують штат, а працівники вже отримали повідомлення про звільнення, яке відбудеться 31 серпня.

Про це журналісти видання Район.Медицина дізналися із власних джерел.

Відомо, що під скорочення потрапили працівники дерматовенерологічного відділення, амбулаторно-поліклінічного та центру боротьби зі СНІДом.

По суті, дерматовенерологічне відділення у цьому медзакладі ліквідовують повністю. Додамо, що стаціонар перестав працювати 11 червня.

Згідно із наказом т. в. о. директора інфекційної лікарні Галини Морочковської, датованим 25 червня, працівникам, що потрапили під скорочення, повинні запропонувати вакантні посади, згідно зі штатного розпису. У випадку, якщо люди відмовляться від переведення, або ж вакансій для них не знайдеться, їх звільнять.

Наразі ми намагаємося отримати коментар керівниці Волинської обласної інфекційної лікарні з приводу ситуації, що склалася. 

Читайте також:  Замість допомоги отримав відсторонення, - очільник Рівненського діагностичного центру прокоментував ситуацію довкола медзакладу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024