Загинув лікар-анестезіолог із Ковеля

09 Липня 2021, 21:35
Олександр Сергійович Бакай 3804
Олександр Сергійович Бакай

Трагічно загинув лікар-анестезіолог відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії пологового будинку Ковельського МТМО Олександр Сергійович Бакай.

Про смерть медика повідомляють на сторінці лікувальної установи у фейсбуці.

Своєю чергою видання «Вісник+К» пише, що лікар втопився під час відпочинку на штучному ставку в дачному масиві «Дружба» у Ковелі.

«Після закінчення Львівського державного медичного університету молодим фахівцем він розпочав свою професійну діяльність у пологовому будинку Ковельського МТМО, де й працював упродовж 20 років. Він був високопрофесійним спеціалістом, талановитим лікарем, який врятував сотні життів. Усі, хто знав та працював поряд з Олександром Сергійовичем, завжди пам’ятатимуть його доброю і щирою людиною, який вмів допомогти і підтримати, вислухати і порадити, знайти потрібні слова і прийняти правильне рішення. Адміністрація та колектив Ковельського МТМО глибоко сумують та висловлюють найщиріші співчуття родині загиблого. Схиляємо голови в скорботі разом із рідними, колегами, друзями. Поділяємо горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Світла пам’ять про Олександра Бакая назавжди залишиться в наших серцях», — йдеться у дописі.
Редакція видання Район.Медицина висловлює щирі співчуття рідним Олександра Бакая з приводу непоправної втрати. Ми сумуємо разом із вами. 
 
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024