Головного лікаря діагностичного центру у Рівному відсторонили від роботи

08 Липня 2021, 15:05
Роман Шустик 2390
Роман Шустик

Головного лікаря комунального підприємства «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука» Рівненської обласної ради Романа Шустика відсторонили від роботи

Стосовно нього розпочали службове розслідування. Це зумовлено заборгованістю з виплати заробітної плати на підприємстві, яка наразі становить близько 2 мільйонів гривень, йдеться на сайті Рівненської обласної ради.

«Вкотре наголошую, що одним з пріоритетів у роботі обласної ради восьмого скликання є забезпечення ефективної роботи комунальних закладів. Ми завжди намагалися оперативно вирішувати питання, які стосуються наших медичних закладів, а також йшли назустріч ініціативам, які надходили від органу управління, якому делегували відповідні повноваження. Як приклад – нещодавнє об’єднання управлінь з питань надзвичайних ситуацій та охорони здоров'я  у Департамент цивільного захисту і охорони здоров'я населення  Рівненської ОДА. Тоді обласну раду переконували, що цей крок дуже потрібен медицині Рівненщини. Депутати одноголосно підтримали таке об’єднання, попри нелогічність цього кроку, зваживши на запевнення у тому, що рівень управління нашими медзакладами буде якіснішим. Натомість бачимо суттєву заборгованість із зарплатні на вказаному підприємстві, Наголошуючи на тому, що борг із зарплатні є відповідальністю керівника, і за нього передбачена також серйозна відповідальність згідно з чинним законодавством, починаємо службове розслідування. Проводимо його, щоб зрозуміти, чому склалася така ситуація, а головне – яких заходів було вжито керівництвом діагностичного центру, щоб цьому запобігти», - зазначив Сергій Кондрачук.

Нагадаємо, раніше Роман Шустик отримав благословенну грамоту від митрополита Епіфанія 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024