У Ковельському медоб'єднанні онкологію лікують лапарокопічним методом

23 Червня 2021, 14:18
У Ковельському медоб'єднанні онкологію лікують лапарокопічним методом 1013
У Ковельському медоб'єднанні онкологію лікують лапарокопічним методом
У центрі ендоурології Ковельського МТМО успішно застосовують весь спектр найсучасніших методів лікування із застосуванням малоінвазивних технологій.
 
Тут працюють висококваліфіковані лікарі-урологи, які нададуть фахову допомогу з індивідуальним підходом до кожного пацієнта, йдеться на сторінці лікувальної установи у фейсбуці. 
 
Лише цього року шанс на повноцінне життя отримали до десятка хворих з онкопатологіями та вродженими аномаліями розвитку органів сечовидільної системи, зокрема й нирок.
 
Важливо, що ковельські лікарі мають успішний досвід у лікуванні онкологічних хворих завдяки лапароскопічним методам: проведено дві лапароскопічні радикальні нефректомії (видалення нирок), дві лапароскопічні резекції при пухлинах нирок (видалення пухлин із збереженням органу), дві лапароскопічні пластики пієлоуретрального сегменту, одна радикальна простатектомія (видалення простати).
 
Лапароскопічні оперативні втручання дозволяють уникнути відкритої операції та досягти бажаного результату з найменшим ризиком для хворих. Перевагами даного методу лікування є суттєво менший больовий синдром в післяопераційному періоді; набагато швидша реабілітація: удвічі менша тривалість перебування пацієнтів в умовах стаціонару; малотравматичність доступу та косметичний момент: малопомітні рубці після проколів діаметром 0,5 – 1 см на тілі пацієнта.
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024