Стан задовільний: як почувається 10-річна онкохвора дівчинка з Нововолинська

22 Червня 2021, 15:19
Анастасія Трофимюк проходить лікування у Туреччині 1458
Анастасія Трофимюк проходить лікування у Туреччині
Стан 10-річної Анастасії Трофимюк з Нововолинська, яка проходить черговий курс хіміотерапії в Туреччині, задовільний.
Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала мама дівчинки - Юлія Трофимюк.
 
«Поки Анастасія спить під час крапельниці, маю час написати деякі новини і поділитися чудовими враженнями і емоціями від вчорашнього святкового дня.
 
 
Стан Насті  задовільний у повній мірі, їй цього разу не вводять стимулятор праці кісткового мозку, як після першої хімії, заставляють його працювати самостійно і не втручаються в процес росту клітин. Тому поки аналізи плаваючі, але Богу дякувати, в позитивній динаміці зростання.

 

 
А ще вчора ми зустрічалися із чудовою сім'єю із Нововолинська — Іриною, Михайлом та їх донькою Дариною Гаврилюк. Передали вітання дітки Насті, добрі слова на паперових метеликах. Це чудові, чуйні та привітні люди, які неабияк потішили Настю своєю увагою, подаруночками та моральною підтримкою, ми з чоловіком їм за це безмежно вдячні. В Анастасії була знову купа позитивних емоцій.
 
Цілий вечір згадувала зустріч і сьогодні весь ранок наповнена тим позитивом і щирою підтримкою. Дякуємо всім!» — йдеться у дописі. 
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024