Уряд оголосив конкурси на зайняття посади заступників Голови НСЗУ

22 Червня 2021, 13:28
Тетяна Бойко та Дмитро Самофалов 1293
Тетяна Бойко та Дмитро Самофалов

Уряд оголосив конкурси на зайняття посади заступників Голови Національної служби здоров'я України

До завершення конкурсу виконувати обов’язки заступників Уряд уповноважив Тетяну Бойко та Дмитра Самофалова, повідомляють на сайті НСЗУ.

Тетяна Бойко — директорка департаменту комунікацій НСЗУ. Працює в команді майже з самого початку створення Національної служби здоров’я України. Керівні посади за різними напрямами займає з 23 років, має великий управлінський досвід. А також досвід розробки та впровадження стратегій розвитку для регіонів та міст.

У Тетяни Бойко  кілька вищих освіт за напрямами математика та економіка, а також у сфері публічної політики та адміністрування. Крім того, Тетяна Бойко проходила навчання у різноманітних лідерських програмах — Української школи політичних студій,  The Aspen Institute Kyiv, Києво-Могилянській бізнес-школи  тощо. Проходила стажування у Великобританії за програмою British Council, свого часу була акредитованим консультантом Європейського Банку реконструкції та розвитку у програмі BAS. З 2014 року в якості членкині освітньої платформи Відкритий університет Майдану реалізовувала проекти з розвитку громадянського суспільства.

Дмитро Самофалов працює на посаді директора Південного міжрегіонального департаменту з 2020 року. Має досвід роботи на керівних посадах Одеського обласного департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації та Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. А також - доцента кафедри дитячої хірургії Одеського національного медичного університету, лікаря-хірурга Одеської обласної дитячої клінічної лікарні. Працював радником з невідкладної медичної допомоги ООН департамент захисту та безпеки (United Nations Department for Safety and Security), має досвід з організації та проведення тренінгів з невідкладної допомоги. Автор більше ніж 30 наукових статей з дитячої хірургії, екстреної медицини, публічного адміністрування, громадського здоров'я.

Дмитро Самофалов працює у складі робочої групи Міністерства охорони здоров’я над розробкою нормативно-правових актів щодо боротьби з інсультом. Є Головою робочої групи НСЗУ щодо розробки пакету ПМГ «Медична допомога при гострому інсульті». Має дві вищі освіти за фахом «Лікувальна справа» та «Публічне управління та адміністрування». Кандидат медичних наук. 

Читайте також:  Первинна медична допомога: супровід та лікування пацієнтів з туберкульозом

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024