У Нововолинську привіталі медиків з професійним святом

20 Червня 2021, 18:00
Нововолинських медиків вітає Борис Карпус 1313
Нововолинських медиків вітає Борис Карпус
Напередодні Дня медичного працівника міський голова Борис Карпус і його заступниця Вікторія Скриннік привітали медичних працівників Нововолинської громади.
 
Вони також нагородили Почесними грамотами і Подяками працівників КНП «Нововолинська центральна міська лікарня», КНП «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» та Нововолинського відділення Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, йдеться на сайті міста. 
 
Радісна звістка для лікарів і всієї Нововолинської громади й прекрасний подарунок медикам напередодні професійного свята. КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» отримала почесне звання «Лідер галузі у медичній сфері» й увійшла в п’ятірку кращих комунальних некомерційних підприємств в Україні
 
«Цьогоріч День медичного працівника зустрічаємо з особливим трепетом. Вперше за довгий час можна сказати, що ми долаємо пандемію. Згадуючи, який важкий шлях довелося пройти кожному лікарю, медсестрі, молодшому медперсоналу, хочеться сказати лише – спасибі! Низький вам уклін за невтомну роботу, за відсутність страху і саможертву», – привітав лікарів міський голова Борис Карпус.

Заступниця міського голови Вікторія Скриннік долучилася до вітального слова.

«Ви вчергове підтвердили, що лікар – це не професія, це покликання. Ви рятуєте наших захисників на Сході і воюєте з пандемією в тилу. Хай Господь сторицею вам повертає за мужність і за те, що гідно несете звання Лікар», – сказала Вікторія Романівна.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024