У Ківерцівському медичному коледжі відбувся День відкритих дверей

17 Червня 2021, 16:47
День відкритих дверей у Ківерцівському медичному коледжі 2409
День відкритих дверей у Ківерцівському медичному коледжі

У Ківерцівському фаховому медичному коледжі відбувся День відкритих дверей.

Абітурієнтів зустрічали 13 червня. Про це повідомило керівництво коледжу на своїй сторінці у фейсбуці.

У ході зустрічі абітурієнти та їх батьки мали змогу ознайомитися з особливостями вступної кампанії Ківерцівського фахового  медичного коледжу у 2021 році, поспілкуватися з адміністрацією, викладачами та здобувачами освіти та розпитати їх про особливості навчання в медичному коледжі.

На початку зустрічі від імені керівництва закладу учасників привітала заступник директора з гуманітарної освіти та виховання  Людмила Камінська, яка розповіла про особливості та переваги навчання в медичному коледжі та запросила майбутніх вступників на навчання.

У ході спілкування абітурієнти переглянули матеріально-технічну базу коледжу, де оглянули сучасне обладнання та фантоми, які використовується в освітньому процесі, симуляційні кабінети, в яких студенти-медики під час навчання набувають професійних навичок. 

Майбутні вступники мали змогу поспілкувалися з психологом Надією Матузаєвою, зустрілися з головою студентської ради Яною Цвид та студентами різних курсів про умови освоєння професійних компетентностей.  

Майбутніх абітурієнтів та їх батьків запросили до актової зали коледжу, де відповідальний секретар Приймальної комісії, завідувачка сестринсько-акушерського відділення Лілія Климовець представила інформацію про правила прийому та вступу до Ківерцівського фахового медичного коледжу у 2021 році, а також роз’яснила алгоритм реєстрації електронного кабінету та відповіла на запитання присутніх.

Читайте також: Шведська благодійна організація подарувала ківерцівським рятувальникам новий пожежний автомобіль

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024