«Ковідне» відділення лікарні у Володимирі перевіряли представники Міністерства охорони здоров'я

17 Червня 2021, 12:18
Під час засідання комісії 830
Під час засідання комісії

Минулого тижня у Володимир-Волинському ТМО була перевірка з Міністерства охорони здоров’я щодо роботи «ковідного» відділення. 

Про це стало відомо 16 червня на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформують на сайті громади. 

За інформацією завідувача Володимир-Волинським міськрайонним відділом ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» Валерія Онищука, показники захворюваності на коронавірус  у громаді значно знизились, хоча ситуація є нестабільною.

Як доповів медичний директор КП «Володимир-Волинське ТМО» Віталій Баюн, наразі у стаціонарі медичного закладу перебувають на лікуванні 9 хворих на коронавірус, з них одна пацієнтка — у важкому стані у реанімації. Минулого тижня у ТМО була перевірка з Міністерства охорони здоров’я щодо роботи «ковідного» відділення. За словами Віталія Баюна, комісія залишилась задоволеною побаченим.

Як повідомила медичний директор КП «Володимир – Волинський ЦПМД» Юлія Надворська, станом на 15 червня у місті та районі зареєстровано 26 хворих на коронавірус.  Проте у період літніх відпусток та пляжного сезону очікується зростання кількості хворих. Наразі робота медичної установи спрямована на вакцинацію населення, відповідно до дорожньої карти щеплень. Активно проводиться щеплення вакциною Pfizer медиків, освітян та держслужбовців. Громадян, які реєструються на вакцинацію через мобільний додаток Дія щеплюють вакциною CoronaVaс. Пункти щеплення працюють в усіх амбулаторіях на території міста та у сільських населених пунктах.

На засіданні комісії прийняли рішення продовжити виконання намічених заходів щодо ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби у  Володимир – Волинській міській територіальній громаді. Тож керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктів господарювання та підприємцям  громади буде проведено відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу з підлеглими працівниками щодо діяльності у період карантину при «зеленому» рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19, а також обов’язкового дотримання протиепідемічних заходів та обмежень.

Читайте також:  У лікарні Володимира-Волинського лазером лікують варикоз. ФОТО

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024