У лікарні Володимира-Волинського лазером лікують варикоз. ФОТО

16 Червня 2021, 15:25
Під час операції 2978
Під час операції

У Володимир-Волинському ТМО застосували сучасний метод лікування варикозного захворювання вен нижніх кінцівок за допомогою діодного лазера. 

Процедура, яку раніше проводили в обласному центрі, нині проводиться і у Володимирі-Волинському, йдеться на сторінці медзакладу.

У КП «Володимир-Волинське ТМО» провели планову операцію мешканці Володимира-Волинського, у якої була варикозна хвороба нижніх кінцівок. 

Завдяки сучасному методу лікування, вже наступного дня після проведення операції жінка була готова до виписки з лікарні.

«63-річній пацієнтці провели ендовенозну лазерну коагуляцію з мініфлебектомією. Це сучасний метод лікування варикозного захворювання вен нижніх кінцівок за допомогою діодного лазера. 

Дана процедура є однією з новітніх методик оперативного лікування варикозної хвороби вен. Дозволяє обійтися без розрізів шкірних покривів, і як наслідок, пацієнт не потребує госпіталізації і стаціонарного нагляду. Ендовенозна лазерна коагуляція не вимагає супроводу анестезіологічної бригади і абсолютно безболісна. 

Ендовенозну лазерну коагуляцію з мініфлебектомією у Володимир-Волинському ТМО провів лікар-хірург Павло Павлович Майструк.

Звертаємо Вашу увагу на те, що вчасне звернення до лікаря з вираженим варикозом дозволяє вчасно вирішити проблему порушення кровотоку нижніх кінцівок! Одним з найсерйозніших ускладнень варикозу є тромбофлебіт – тобто утворення тромба на внутрішній стінці вени з подальшим запаленням. 

Якщо тромб відірветься, наслідки можуть бути летальними. Саме тому варикозне розширення вен є небезпечним захворюванням, яке необхідно лікувати. Хірурги Володимир-Волинського ТМО оглянуть Вас і нададуть рекомендації щодо подальшого лікування!» - йдеться у дописі.

Читайте також: Без наркозу й знеболення: українці оцінюють переваги лікування варикозу біоклеєм

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024