У Дубенському пологовому будинку провели День відкритих дверей

15 Червня 2021, 11:45
У Дубенському пологовому будинку провели День відкритих дверей 915
У Дубенському пологовому будинку провели День відкритих дверей

Дубенський пологовий відкрили для гостей: у понеділок, 14 червня, тут провели День відкритих дверей.

Про це повідомляє Дубенська РДА

Від початку світової пандемії цей медзаклад приймав породіль із COVID-19 з кількох районів області. Однак, протягом останніх тижнів тут не має пацієнток із коронавірусом чи підозрою на цю хворобу. Саме тому адміністрація пологового організувала День відкритих дверей.
Відвідали медзаклад і представники районної та місцевої влади: перший заступник голови Дубенської райдержадміністрації Борис Курицький, голова районної ради Віктор Ковальов, Дубенський міський голова Василь Антонюк.
Ростислав Андрощук, директор КНП «Пологовий будинок» Дубенської міської ради розповів про діяльність закладу, усі охочі могли відвідати відділення, кабінети, пологові зали, палати, поспілкуватися із лікарями та медперсоналом.
Керівники району та міста подякували адміністрації та колективу Дубенського пологового будинку за професіоналізм, відповідальність та стійкість в роботі у непростий період пандемії, побажавши міцного здоров'я й благополуччя.
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024