У Сарненській лікарні встановлять потужний комп'ютерний томограф

10 Червня 2021, 16:14
Приймальне відділення Сарненської лікарні 2074
Приймальне відділення Сарненської лікарні

У реконструйованому приймальному відділенні Сарненської ЦРЛ розпочнуть встановлювати потужний комп'ютерний томограф.

Готовність об’єкту до робіт проінспектували посадовці з Рівного, йдеться на сайті ОДА. 

«Будівельні роботи завершені ще у 2020 році. Площа оновленого приймального відділення становитиме 844 квадрати. Об’єкт буде введено в експлуатацію після монтажу комп’ютерного томографа. Також відділення матиме устаткування, яке затверджено МОЗ для всіх приймальних відділень, серед яких УЗД та ренген-апарат», — розповіла заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Розробником проєктної документації виступила Сарненська ЦРЛ. З держбюджету на приймальне відділення спрямовано  43 мільйони гривень: 18 мільйонів гривень на реконструкцію та 25 мільйонів гривень на обладнання. Долучаться до  співфінансування важливого для району об’єкту також територіальні громади  Сарненщини.

Оновлене приймальне відділення має ізоляційну, інфекційну та рентген кімнати, операційну палату, лабораторну, а також боксоване приміщення для хворих на COVID-19 і спеціальне крите приміщення для заїзду швидкої.

Читайте також:  В Мукачівській лікарні встановили нову кисневу станцію

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024