Програма медичних гарантій-2022: НСЗУ розпочинає відбір позаштатних експертів

09 Червня 2021, 12:20
НСЗУ розпочинає відбір позаштатних експертів 1294
НСЗУ розпочинає відбір позаштатних експертів

Взяти участь у відборі можуть лікарі, представники громадських та міжнародних організацій, які працюють у сфері охорони здоров’я.

Національна служба здоров’я України розпочинає відкритий відбір позаштатних експертів для участі у розробці специфікацій та умов закупівлі за пакетами медичних послуг відповідно до чинних нормативно-правових актів, наявних лікувально-діагностичних технологій з доведеною ефективністю, а також сучасної медичної практики в рамках Програми медичних гарантій-2022, повідомляють на сайті організації. 

Взяти участь у відборі можуть лікарі, представники громадських та міжнародних організацій, які працюють у сфері охорони здоров’я.
Детальніше про умови участі. 

Якщо маєте бажання долучитися до трансформації фінансування охорони здоров'я, заповнити форму можна тут.

Прийом заявок триватиме до 14 червня 2021 року.

Про успішний результат проходження відбору буде повідомлено на зазначену в анкеті електронну пошту до 25 червня 2021 року.

Незалежно від результату відбору, кожен має можливість надати свої пропозиції, долучившись до громадських обговорень проєкту Програми медичних гарантій на 2022 рік.

Читайте також:  У Волинській області побільшало надавачів первинної допомоги

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024