У Дубні хочуть відремонтувати приймальне відділення міської лікарні

08 Червня 2021, 17:40
Дубно відвідав народний депутат України Олександр Аліксійчук 1307
Дубно відвідав народний депутат України Олександр Аліксійчук

У Дубні продовжують модернізувати міську лікарню.

7 червня місто відвідав народний депутат України Олександр Аліксійчук, він відвідав Дубенську міську лікарню. Про це повідомляють у Дубенській міській раді. 

У супроводі в.о. головного лікаря Дубенської міської лікарні Володимира Крохмаля посадовці провели огляд відділень медичного закладу, переглянули проєктну документацію на необхідні ремонтні роботи. Також обговорили питання модернізації лікарні, ремонту та переобладнання приймального відділення, забезпечення новітнім медичним обладнання. 

Наразі центральна лікарня, яка є опорною в Дубенському госпітальному окрузі, отримує новітнє обладнання для переобладнаного під приймальне відділення корпусу.

Як повідомив Володимир Крохмаль, заклад вже отримав за кошти державного бюджету, новий комп’ютерний томограф та цифровий рентген апарат для приймального відділення. Згідно з проектно-кошторисною документацією, виготовлення якої оплатила Дубенська міська рада за сприяння міського голови Василя Антонюка, вартість капітального ремонту, необхідного для функціонування приймального відділення, становить близько 28 мільйонів гривень.

Народний депутат зазначив, що клопотатиме перед Міністерством охорони здоров'я України про виділення коштів, запланованих на ремонт корпусу приймального відділення Дубенської центральної лікарні. Адже після модернізації корпусу лікарі матимуть комфортні умови праці, а пацієнти отримуватимуть якісні послуги.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024