Луцька міська лікарня отримала СО2 лазер для лікування жінок з генітоунітарним менопаузальним синдромом

08 Червня 2021, 16:19
Луцька міська лікарня отримала СО2 лазер 1674
Луцька міська лікарня отримала СО2 лазер
Делікатність, професійність і сучасні методи лікування — такими принципами керуються лікарі відділення ургентної гінекології Луцької міської клінічної лікарні, адже, встановити точний діагноз і розпочати ефективне лікування вчасно — це повернення жіночого здоров‘я.
Для надання широкого спектра послуг у відділенні є все необхідне обладнання. Нещодавно отримали новий апарат CO2 лазер, який дозволяє ефективно і безболісно лікувати жінок з генітоунітарним менопаузальним синдромом, йдеться на сторінці лікувальної установи у фейсбуці.
«Такий термін міжнародні спільноти з вивчення сексуального здоров‘я жінки і менопаузи запровадили у 2013 році, — розповідає завідувачка відділення, кандидатка медичних наук, лікарка акушерка-гінекологиня вищої категорії Наталія Голюк, — це захворювання зовнішніх статевих органів жінки, яке виникає під час клімаксу через гормональний дисбаланс в організмі: виникає дефіцит естрогену. Від недостатності цього гормону страждає, в тому числі інтимна сфера життя жінки»
Виникають запальні процеси органів малого таза внаслідок зниження молочнокислих бактерій, зменшується товщина природного колагену, форма і структура піхви. З‘являється сухість, печія, свербіж та часті запальні процеси сечовидільної системи, періодичні прояви нетримання сечі легкого ступеня.
«У таких випадках ми радимо препарати гіалуроновоі кислоти місцевого використання, як системну так і місцеву замісну гормональну терапію, а також використання СО2 лазера, який дає надзвичайно ефективні результати лікування генітоунітарного синдрому, — стверджує Наталія Голюк, — лазерне випромінювання стимулює неоколагенез та стимулює утворення нового колагену, відновлюючи еластичність піхви».
Це — безпечний метод. Статеві органи при використанні не травмуються. Безболісний: немає неприємних відчуттів, болю і крові. Швидкий і комплексний: допомагає вирішити інші естетичні проблеми та проблеми нетримання сечі. Одночасно з лікуванням основного захворювання відбувається лазерне інтимне омолодження.
 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

 
 
 
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024