Ратнівська лікарня більше не прийматиме пацієнтів із коронавірусом

08 Червня 2021, 11:43
Ратнівська районна лікарня 2502
Ратнівська районна лікарня

Комунальне некомерційне підприємство «Ратнівська центральна районна лікарня» припинила госпіталізацію хворих на COVID-19.

 
Про це повідомляє Ратнівська лікарня на своїй сторінці у фейсбуці, передає кореспондентка Район.Ратне.
 
 
«На виконання рішення Офісу Президента від 24 травня 2021 року щодо регіонального плану оптимізації роботи мережі закладів охорони здоров'я в умовах пандемії на 2021 рік з 04 червня 2021 року припиняється госпіталізація пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19 у КНП «Ратнівська ЦРЛ». Направлення та лікування пацієнтів для жителів Ратнівського краю на стаціонарне лікування з підтвердженим діагнозом гострої респіраторної хвороби COVID-19 (ПЛР позитивний) буде відбуватись у КНП « Ковельське МТМО», — йдеться у повідомленні.
 
Зазначимо, що раніше журналісти видання Район.Медицина повідомляли, що НСЗУ вимагає скоротити кількість «ковідних» лікарень, оскільки захворюваність пішла на спад. За попередньою інформацією, у Волинській області залишиться лише сім медзакладів, куди прийматимуть пацієнтів із коронавірусом. 
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.
 
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024