У Ковельському медоб'єднанні завершили будівництво приймального відділення

03 Червня 2021, 16:01
989
У Ковельській лікарні завершили будівельні роботи з реконструкції приймального відділення, що тривали в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
 
Про це інформують на сайті Волинської ОДА.
 
Для реконструкції провели великий масштаб робіт. Зокрема, приймальне відділення для зручності й медиків і пацієнтів розширили до 1370 м.кв. Площа до реконструкції становила 157 кв. м.
 
Тут облаштували оглядові та консультативні приміщення, процедурно-перев’язувальну кімнату, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів тощо. На ці роботи з державного бюджету виділили 8 мільйонів гривень, а також долучився й місцевий бюджет.
 
Окрім цього, відділення буде обладнане сучасним медичним обладнанням. Для лікарні придбали комп’ютерний томограф, реанімаційне та інше необхідне медобладнання. Зокрема, для лікарні придбані комп’ютерний томограф встановлено систему рентгенівську діагностичну Calypso F MTOes, комп’ютерний томограф Scenaria View, систему ангіографічну Neosoft, а також ангіографічна системи NeuAngio 30C.
 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 
 

 
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024