У Рівному продали квартиру лікарки: що кажуть у поліції

03 Червня 2021, 13:19
1227

Протягом останнього часу в соціальних мережах активно обговорюють ситуацію із продажем квартири лікарки-педіатра з Рівного. Начебто, помешкання 84-річної жінки продала подруга, доки та перебувала в лікарні з коронавірусом.

Вийшовши з лікарні, колишня медпрацівниця стала шукати справедливості. За допомогою звернулася до місцевої громадської організації, представників якої запевняла, що довіреності, згідно з якою подруга б мала право на продаж її двокімнатної квартири, вона не підписувала. Начебто, помешкання продавали, а її зобов’язали виселитися, в той момент, коли вона перебувала у лікарні в стані середньої тяжкості.

У коментарі журналістам видання Район.Медицина речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька повідомила, що правоохоронці зареєстрували відповідне кримінальне провадження по цій справі. Втім, інформація, озвучена заявницею, не зовсім підтверджується.

Наразі відомо, що син лікарки мешкає в Росії й кликав до себе літню матір на постійне проживання. Аби поїхати до нього, жінка мала намір продати свою квартиру у Рівному. Подруга педіатрині зголосилася допомогти їй у цій справі.

Коли знайшлися охочі придбати житло, сторони на словах обговорили умови майбутньої угоди. Втім незадовго власниця помешкання потрапила до лікарні з коронавірусом.

Хвилюючись, що госпіталізація може мати фатальний кінець і продаж квартири затягнеться, покупці та продавці вирішили пришвидшити укладання угоди. Лікарка підписала папери, що довіряє подрузі вирішувати цю справу від її імені.

Згодом жінка заявила, що жодних документів не підписувала.

У поліції кажуть, що гроші від проданого житла є, а нові власники не заїжджають у придбану квартиру. Наразі слідчі наклали арешт на житло, доки справа не матиме завершення.

Експертиза підтвердила, що підпис на довіреності належить саме медпрацівниці. Втім жінка з висновками не погодилася, тож слідчі призначили повторну перевірку.

Начебто, лікарка обурена тим, що її житло продали надто дешево. Втім, інші сторони конфлікту заявлять, що саме на такій сумі вони зійшлися, коли домовлялися про покупку квартири.

Читайте також:  Коли на Рівненщину доставлять лікарняні бланки

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024