Депутати обрали керівників двох психіатричних лікарень Рівненщини

02 Червня 2021, 15:15
865

На черговому пленарному засіданні депутати Рівненської облради розглянули низку питань, що стосуються підписання контрактів з керівниками комунальних закладів і підприємств.

Про перебіг сесії, що відбулася 2 червня, інформують на сайті Рівненської облради.

Депутати обрали керівника КП «Автобаза». Ним став Олександр Ковальчук. Відповідно до рішення депутатів голова обласної ради має підписати з ним контракт на 3 роки. До слова, Олександр Ковальчук був єдиним претендентом на посаду.

Олександр Савчук й надалі продовжуватиме керувати підприємством «Рівнекнига». Депутатський корпус обрав його директором  ще на 3 роки.

Нинішнього керівника Рівненського обласного бюро технічної інвентаризації Миколу Тарасаюка депутати знову призначили директором. Цього разу на 4 роки.

КЗ «Навчально-курсовий комбінат» на 3 роки очолить нинішній виконувач обов’язків керівника Дмитро Сільман.

Також депутати обрали колишнього заступника голови Дубровицької районної ради Олександра Задорожнього директором КП «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» та депутата Острозької міської територіальної громади Вадима Бандарчука керівником КП «Острозька обласна психіатрична лікарня». Контакти з ними підпишуть на 3 роки.

Зауважимо, що їх було обрано переможцями конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024