Лікарня Володимира і далі буде отримувати «ковідні» гроші

02 Червня 2021, 13:57
Володимир-Волинське ТМО 704
Володимир-Волинське ТМО

Володимир-Волинське територіальне медичне об'єднання з 1 червня продовжить отримувати так звані «ковідні» кошти. 

Відповідний договір з медичним закладом підписала Національна служба здоров’я України, йдеться на офіційному сайті Володимир-Волинської громади.

Кілька днів тому з'явилась інформація, що є загроза того, що НСЗУ не підпише ковідний пакет з Володимир-Волинським ТМО, адже на область раніше визначили лише три медзаклади, які могли лікувати хворих коронавірусом з допомогою держкоштів. Це означало, що ТМО могло недоотримати близько 2 мільйонів гривень. 

Наприкінці травня  керівництво медичної установи, як і багато інших, звернулася до НСЗУ та інших інстанцій з проханням не допустити такого.

До речі, Володимир-Волинське ТМО четверте в області за кількістю пролікованих від коронавірусу пацієнтів. За кількістю пролікованих від коронавірусу пацієнтів попереду Ковельське МТМО, Луцька міська клінічна лікарня та Волинська обласна клінічна лікарня.

 У НСЗУ почули володимирських медиків, тож медзаклад отримає відповідне фінансування від держави.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Володимир-Волинському територіальному медичному об'єднанні за державні кошти, залучені від Національної служби охорони здоров’я України, відремонтували терапевтичне відділення.

Окрім того, головна лікарка медзакладу Тетяна Ващук повідомила, що на цьому оновлення лікарні не припиняється: найближчим часом у хірургічному відділенні медзакладу заплановані ремонтні роботи, крім цього буде закуплене нове обладнання для надання якісних послуг населенню.

Читайте також: Лікарню Володимира-Волинського внесли до переліку медзакладів, які госпіталізуватимуть пацієнтів з коронавірусом

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024