Володимирські медики лапароскопічно видалили пацієнту жовчний міхур з камінням

30 Травня 2021, 11:06
Операція 774
Операція

Лише три проколи – і медики Володимир-Волинського ТМО лапароскопічно  видалили жовчний міхур з камінням!

Нині це вважається найсучаснішим малоінвазивним методом лікування в хірургії, що широко використовується в усьому світі, ідеться на сторінці лікувального закладу у фейсбуці.

За останні 2 дні у КП «Володимир-Волинського ТМО» провели 3 таких операції, з використанням надсучасного лапароскопічного обладнання.

Усі 3 операції пройшли успішно, пацієнти задоволені, почувають себе добре і тепер не розуміють чому стільки часу боялись ліквідовувати дану проблему, адже все швидко і безболісно.

Перевагою лапароскопічного втручання є менша травматичність для самого пацієнта, адже робиться всього три проколи до 2 см, а зображення на моніторі передається через оптичну апаратуру, що дає кращу візуалізацію операційного поля. І практично відразу після операції пацієнт уже може сідати, вставати та навіть ходити.

Пацієнти швидко відновлюються й уже на 2-3 день можуть бути виписані зі стаціонару.

«Тому перестаньте відтерміновувати, змініть якість свого життя та зверніться за допомогою до наших спеціалістів.

Якщо Вас турбує постійний, ниючий біль у правому підребер‘ї, гіркота у роті, нудота, відчуття здуття живота, важкість у шлунку після їжі, відсутність апетиту, загальне нездужання, звертайтеся до наших фахівців і Ви отримаєте консультацію з наступним дообстеженням та  правильно підібраним лікуванням.

Пам’ятайте, що вчасно встановлений діагноз, дозволить оперативно надати допомогу пацієнту», — йдеться на сторінці медзакладу.

Читайте також:  Завершили реконструкцію приймального відділення Рівненської обласної лікарні

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024