У Рівненському військовому госпіталі запрацювало оновлене приймальне відділення

26 Травня 2021, 14:17
1050

Після ремонту у Рівненському військовому госпіталі відновило роботу приймальне відділення зі всіма структурними елементами.

Про це журналісти видання  Район.Медицина дізналися із сайту АрміІнформ. 

В оновленому відділенні  здійснюють моніторинг серцевої діяльності, артеріального тиску, підтримання кисневого забезпечення та штучної вентиляції легень. У розпорядженні військових лікарів — сучасний ультразвуковий апарат, фіброгастроскоп, дефібрилятори з капнографом нового зразка.

«У військовому гарнізоні чимало частин, зокрема Рівненський військовий полігон, де одночасно проходять підготовку кілька тисяч військовослужбовців. Для того, щоб надавати медичну допомогу ще якісніше, у приміщені шокової терапії відсьогодні одночасно вже можуть працювати впродовж необхідного часу багато спеціалістів, зокрема анестезіологи, які стабілізують хворого, пораненого, травмованого, встановлюють попередній діагноз, щоб пізніше передати його у профільне відділення», — йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Приймальне відділення Рівненської обласної лікарні приєднують до інфраструктури

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024