У Ратнівській лікарні запрацює реконструйоване приймальне відділення

26 Травня 2021, 12:29
Приймальне відділення Ратнівської лікарні 985
Приймальне відділення Ратнівської лікарні

Приймальне відділення невідкладної допомоги Ратнівської лікарні отримало необхідні дозвільні документи із ДАБІ, тому готове розпочати роботу.

На реконструкцію спрямували 11,5 мільйона гривень, з яких кошти державного бюджету – 8 мільйонів гривень, повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Оновлене приймальне відділення  забезпечене сучасним обладнанням та має всі умови для людей з особливими потребами.

Тут функціонують кабінети ендоскопії, функціональної та ультразвукової діагностики, оглядові, пункти прийому громадян та відділення, які необхідні для якісної діагностики пацієнтів. Для цього придбані ендоскопічний апарат, УЗД, відеоколоноскоп, відеоцистоскоп, відеобронхоскоп.

Окрім того, є інфекційне відділення на 58 ліжок  із боксами для хворих ознаками інфекційної хвороби. Також у приймальному відділенні забезпечено окремий заїзд для карети швидкої допомоги.

Слід зауважити, Ратнівська районна лікарня обслуговує близько 86 тисяч місцевих мешканців (населення Старовижівського та Ратнівського районів за старим адміністративно-територіальним устроєм).

Потужність медзакладу – 188 стаціонарних ліжкомісць. Зокрема, має 7 відділень із денним стаціонаром, поліклінічне відділення та діагностичну службу із 7-ми відділень (відділення екстреної медичної допомоги, клініко-діагностична лабораторія, рентгенологічне, фізіотерапевтичне відділення, трансфузіології, операційний блок, централізована стерилізаційна та відділення гемодіалізу від Луцької міської лікарні «Штучна нирка»).

Із Національною службою здоров’я України Ратнівська районна лікарня уклала 13 договорів на відповідні пакети послуг.

Читайте також:  Приймальне відділення Рівненської обласної лікарні приєднують до інфраструктури

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024