У Рівному продали квартиру лікарки, поки та лікувалась від коронавірусу

22 Травня 2021, 11:35
3337

Лікарку з Рівного ошукали, поки вона лікувалась від коронавірусу. Її квартиру продали, а тепер погрожують виселенням.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці пастор рівненської євангельської церкви Олег Бешта. 

«У нас в Рівному є поважна людина, лікар, яка 38 років допомагала і служила людям. Вона довгий час працювала у поліклініці СБУ. Це Радієнко Тамара Володимирівна. Сьогодні їй 84 роки, вона вдова. Сталося так, що вона захворіла на коронавірус, була у дуже тяжкому стані, тому дала по своїй довірі документи на квартиру найкращій подрузі, з якою разом товаришувала 50 років. Поки вона була в лікарні, квартиру продали. Зараз погрожують виселенням на вулицю, при цьому не дали ні копійки грошей», – повідомив Олег Бешта.

Разом з тим правозахисниця Ліана Диновська повідомила, що 1 травня на прийом громадян волонтерами Регіонального центру з надання БВПД в Рівненській області, ГО «Ангели Життя» звернулася літня жіночка, яка до 81 року працювала педіатром, зараз їй 84 роки.

Згідно з документами:

22 квітня підписала (зі слів жінки – не підписувала) нотаріальну довіреність на продаж двокімнатної квартири, уповноважуючи вчиняти відповідні дії невістку сусідки.

23 квітня об 11 годині бабусю госпіталізували з коронавірусом до лікарні з температурою 38.4.

23 квітня відбувся договір купівлі-продажу вказаної квартири з зобов’язанням виселитися з нерухомого майна і вивезти речі до 24 квітня.

В цей час жінка перебуває у стані середньої тяжкості на стаціонарному лікуванні. Правозахисники з'ясовують, як вирішити ситуацію.


Читайте також: У Рівному померла 27-річна породілля

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024