Рівне: приміщення центру служби крові хоче орендувати приватна компанія

21 Травня 2021, 16:19
449

Про перспективи майбутньої співпраці з товариством з обмеженою відповідальністю «Біофарма» спілкувалися у Рівненській обласній раді.

Компанія «Біофарма» звернулися до обласної ради з пропозицією орендувати приміщення КП «Рівненський обласний центр служби крові». Представники фірми презентували бачення співпраці та розповіли про свою діяльність, йдеться на сайті облради. 

Представники компанії презентували інвестиційний проєкт, який вже розвивається в інших регіонах Україні. А от у західних областях держави проєкт наразі не впроваджено. Натомість наша область зацікавила інвесторів, зважаючи на те, що протягом багатьох років Рівненський обласний центр служби крові був одним з кращих в Україні.

У ході зустрічі її учасники дізналися про діяльність компанії та ті переваги інвестиційного проєкту від «Біофарма». До слова, на сьогодні такі проєкти вже діють у закладах служби крові у Сумах та Черкасах.

Читайте також: В управлінні охорони здоров'я Рівного – нова заступниця

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024