У Рівному розвиватимуть медичну освіту

20 Травня 2021, 14:42
Під час зустрічі 500
Під час зустрічі

У Центрі ПМСД «Ювілейний» міста Рівне відбулась робоча зустріч представників Україно-швейцарського проєкту, який розвиває медичну освіту, в тому числі і напрямок медсестринства.

Безперервне навчання, велике бажання змінюватися самим та впроваджувати зміни в щоденній роботі кожної ланки в закладі – це ті кроки, які необхідні для створення сучасного пацієнтоорієнтованого медичного закладу з високим рівнем якісної медичної допомоги. До участі в пілоті «Медсестра з розширеними повноваженнями», в якому за перемогу боролися десятки медичних закладів України, увійшов і КНП ЦПМСД «Ювілейний», йдеться на сайті міської ради.

16 травня відбулась перша установча зустріч експертів проєкту Матвія Хренова та Івана Дідика із медиками Центру ПМСД «Ювілейний», в результаті якої сформовано робочу групу по впровадженню проєкту в закладі, обговорено ідеї ефективнішого використання часу як лікарів, так і медичних сестер, додано до плану роботи Центру на 2021 р. навчальні тренінги для адміністрації центру, медичних сестер, рецепції та контакт-центру, тощо.

Під час зустрічі керівниця закладу, що увійшов до пілотного проєкту, Вікторія Покоєвчук-Зрайко ознайомила експертів з контакт-центром, реєстратурами, оновленими амбулаторіями, кабінетами долікарського огляду та організувала зустріч з командами практик для обміну думками та ідеями.

Читайте також: Як українці ставляться до трансплантації та донорства органів

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024