У лікарні Володимира запрацював новий сучасний ліфт. ФОТО

22 Травня 2021, 13:15
709

У приймальному відділенні Володимир-Волинського територіального медичного об'єднання запрацював новий сучасний лікарняний ліфт.

Новий та комфортний лікарняний (вантажопасажирський) ліфт білоруського виробництва. Старий підйомник, яким користувалися не один десяток років, був зношеним і часто ламався, інформують на сторінці медзакладу у фейсбуці.

На сучасний ліфт ВАТ «Могилевлифтмаш», що відповідає усім стандартам якості, з бюджету Володимир-Волинської громади виділили 1 мільйон 800 тисяч гривень. 
Його вантажопідйомність – 1000 кілограмів (до 13 осіб у кабіні), швидкість роботи – 1 метр за секунду. Ліфт оснащений світлодіодними лампами, які споживають мінімум енергії при досить високій та стабільній світловіддачі. Підйомник має мінімальний рівень вібрації, що важливо при транспортуванні пацієнтів у важкому стані.

Медичний персонал лікарні планує використовувати ліфт для транспортування хворих.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Володимир-Волинському територіальному медичному об'єднанні за державні кошти, залучені від Національної служби охорони здоров’я України, відремонтували терапевтичне відділення.

Окрім того, головна лікарка медзакладу Тетяна Ващук повідомила, що на цьому оновлення лікарні не припиняється: найближчим часом у хірургічному відділенні медзакладу заплановані ремонтні роботи, крім цього буде закуплене нове обладнання для надання якісних послуг населенню.

Читайте також: Лікарню Володимира-Волинського внесли до переліку медзакладів, які госпіталізуватимуть пацієнтів з коронавірусом










Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024