Млинівські рятувальники проходять курси з надання першої медичної допомоги

20 Травня 2021, 09:41
649

Млинівські рятувальники проходять «Курси порятунку життя».

У вівторок 18 травня розпочали проведення курсів порятунку життя для рятувальників шостої державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Ці курси проводить Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. А саме фельдшер невідкладних станів та навчально-тренувального відділу Микола Коїш, який також є одним із засновників громадської організації «Центр порятунку життя» та інструктором Європейської ради реанімації.

Під час курсів рятувальники опановують знання застосування базових реанімаційних заходів (правильність надання серцево-легеневої реанімації, використання автоматичного зовнішнього дефібрилятора та дихального мішка типу АМБУ), допомоги при утопленні та попаданні стороннього тіла в дихальні шляхи (застосування прийом Геймліха), ознайомлюються із накладанням турнікету,є давлючої пов’язки, гемостатичних перев’язувальних матеріалів.

У підсумку навчання та здачі заліків рятувальники отримають сертифікати, що дадуть змогу впевнено використовувати здобуті навички в професійній діяльності та повсякденному житті.

Читайте також: Пожежник з Сарн вакцинувався від коронавірусу



Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024