Хлопчик з Турійщини, який має вроджену хворобу, полетів до Індії на операцію

18 Травня 2021, 11:47
714

Завдяки небайдужим людям в Артемка Січковського з Турійська з'явився шанс на одужання: кошти на операцію в Індії назбирали, лишається оплатити тримісячне перебування хлопчика з батьками в цій країні.

Як повідомляє ІА ВолиньPost, раніше повідомлялося про збір коштів на лікування дворічного Артема Січковського. Багатодітна родина Січковських дуже вдячна всім, хто долучився до збору коштів.

Нагадаємо, що Артем важко хворіє і потребує термінової дороговартісної операції за кордоном. Хлопчик народився з дуже рідкісною патологією – синдром П’єра Робена. Дитина спить лише з трубкою і на кисневому концентраторі. Як розповіла мама хлопчика, Тетяна Січковська, виконати складну і життєво необхідну операцію погодилися лікарі в Нью-Делі (Індія).

Деякий час родина чекала поки Індія відкриє кордон. І ось 9 травня хлопчик з батьками відлетів на лікування. Але знову ж не вистачає коштів для оплати гостьового будинку для перебування протягом З місяців перебігу лікування.

Тож родина звертається до всіх небайдужих за допомогою.

ПриватБанк: 5168 7574 0537 3046 Тетяна Миколаївна Січковська

Читайте також: Ковельські медики провели операцію із закриття відкритої артеріальної протоки 16-літньому пацієнту

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024