У Володимирі породіль привітали з Днем матері

08 Травня 2021, 15:18
982

Усіх, хто напередодні Дня матері набув щасливого статусу мами, вітали у пологовому відділені Володимир-Волинського територіального медичного об'єднання.

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради. 

З подарунками й квітами для новоспечених матусь завітали міський голова Ігор Пальонка разом із заступницею голови ВГО «Союз українок» Вірою Чайковською-Тарликовою та членкинею цієї ж організації Ларисою Лучинець.

Напередодні Дня матері у Володимир-Волинському пологовому відділені з’явились на світ четверо малюків – три хлопчики та дівчинка. Для когось з їхніх матусь вони стали первістками, а для когось уже четвертою дитиною у родині. Міський голова Ігор Пальонка вручив молодим мамам – Валентині Тимошук, Богдані Зелінській, Олені Охромській та Ользі Шуляр набори іграшок для немовлят та букети троянд.

Віра Чайковська-Тарликова зазначила, що саме «Союз Українок» майже сто років тому запровадив в Україні прекрасне свято Дня матері, яке згодом відмінила радянська влада. Та з проголошенням незалежності цей день почали відроджувати із небуття і вже понад 20 років його відзначають офіційно.

А у Володимирі-Волинському місцевий осередок ВГО «Союзу українок» уже 11 років поспіль вітає матусь з цим чудовим святом у пологовому відділенні. Цього разу посестри Віра Чайковська-Тарликова із Ларисою Лучинець підготували для мам та їхніх малюків особливі подарунки – перші вишиті сорочки маленьких укранців, які власноруч вишили членкині організації.



Читайте також: Хлопчиків більше: скільки дітей народилося у Володимирі-Волинському в квітні

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024