У неврологічному відділенні Володимирської лікарні приймають пацієнтів з двох колишніх районів

26 Квітня 2021, 16:53
956

Близько 35% пацієнтів у неврологічному відділені Володимир-Волинського ТМО – це люди, які перенесли інсульти та ішемічні атаки.

Якщо раніше відділення було заповнене здебільшого людьми похилого віку, то зараз збільшилася кількість неврологічних захворювань у людей основного працездатного віку. Про це йдеться на сторінці лікувальної установи у фейсбуці.

Також переважають пацієнти з радикулітами, що супроводжуються сильно вираженими гострими болями, з розсіяним склерозом, пацієнти з черепно-мозковими травмами, які проходять відновлення, та пацієнти після операцій з видалення злоякісних новоутворень головного мозку.

Вже протягом п’яти років відділенням має відзнаку проєкту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта», адже тут створені безпечні та комфортні умови праці медичного персоналу та зручні умови для хворих. Багато хворих паралізовані, і з ними тривалий час працює психолог.

У відділенні облаштували 30 ліжкомісць та додатково – 10 ліжок денного стаціонару.  Крім Володимир-Волинського району, тут надають кваліфіковану медичну допомогу пацієнтам з Турійського та Локачинського районів. Для зручності важких хворих у палатах розміщений санвузол.

Лікувально-профілактичні процедури проводять у маніпуляційному кабінеті, що розміщений у відділенні.

Варто додати, що працівники неврологічного відділення постійно впроваджують інноваційні проєкти, здобувають нові знання та постійно набувають нового досвіду, щоб допомагати повертати до життя людей із захворюваннями нервової системи.

«Лікарі Володимир-Волинського ТМО наголошують, що неврологічні захворювання вимагають різних умов лікування, які визначити може тільки фахівець. Але, щоб не довелося проходити тривале лікування і реабілітацію обтяжених неврологічних станів, варто піклуватися про власне здоров’я і вчасно звертатися до лікаря», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  У Володимир-Волинській лікарні припинили планові операції

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024