На Старовижівщині зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію

22 Квітня 2021, 17:18
443

Питання запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції серед жителів Ковельського району перебуває на контролі у голови райдержадміністрації Ольги Черен.

Приріст захворюваності на COVID-19 викликає серйозне занепокоєння влади. Тому важливо виконувати комплекс карантинних обмежень, встановлених МОЗ України та органами місцевого самоврядування. Таку інформацію оприлюднили на сайті Старовижівської громади.

Як повідомила завідувачка Ковельського міськміжрайонного відділу Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Людмила Маляр, станом на 19 квітня 2021 року у районі в межах нового територіально-адміністративного устрою упродовж останніх семи діб виявлено 1278 лабораторно підтверджених випадків захворювання людей на COVID-19. Продовжують хворіти 889 осіб.

Напруженою залишається ситуація в адміністративному центрі району – місті Ковелі, де наразі нараховується 611 хворих.

Триває спалах в Люблинецькій територіальній громаді (у закладі дошкільної освіти «Калинонька», робота якого призупинена). 

Зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію по Велицькій, Голобській, Дубівській, Старовижівській, Турійській, Смідинській, Самарівській, Рівненській громадах.

Людмила Маляр як фахівець з багаторічним досвідом у сфері епідеміологічного нагляду переконана, що здолати коронавірусну хворобу можливо шляхом імунізації населення. 

Читайте такожНа Старовижівщині підтвердили п’ять нових випадків коронавірусу. 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024