У Володимир-Волинській лікарні – нова рентгенівська система

22 Квітня 2021, 15:11
1076

У Володимир-Волинському територіальному медичному об'єднанні з'явилася сучасна рентгенівська діагностична С-подібна система.

Лікарі медзакладу в захваті, адже тепер зможуть робити знімок, коли пацієнт лежить на рентген-столі, не рухаючи тіло. І це все лише за лічені секунди, йдеться на сторінці лікувальної установи у фейсбуці. 


 

Відтепер інноваційний підхід до операцій будуть впроваджувати в галузі хірургії, травматології та урології, а самі оперативні втручання відбуватимуться значно швидше. 

До цього часу, діагностичний процес був більш тривалим, оскільки рентген-апарат знаходився поза операційним відділенням. Отримання знімка та продовження операції займало час і лікаря, і пацієнта.

Завдяки цьому апарату діагностики у лікарні володимира-Волинського проводитимуться малоінвазивні операції, тобто без широких розрізів, а також репозиція (вправляння) кісток пацієнту ще під наркозом.

Що важливо, апарат має досить малу дозу опромінення на відміну від старих подібних апаратів.


 

Цю рентгенівську систему придбали для потреб комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» за кошти міської ради.

Використовувати апарат будуть наші медики для передопераційного рентген-обстеження хворих, а також під час хірургічних, урологічних, травматологічних оперативних втручань.

Читайте також: Сарненська лікарня отримала новий рентген апарат

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024