У Сарненській лікарні – дві смерті від коронавірусу

21 Квітня 2021, 12:12
767

За чотири дні в профільній лікарні в Сарнах два пацієнти пішли з життя через ускладнення, викликані коронавірусом. Реанімація переповнена.

Про це 20 квітня повідомив головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк.

В дитячому відділенні хворих на коронавірус немає. В пологовому – три жінки та ще одна пацієнтка очікує на результати ПЛР-тесту. У реанімаційному відділенні померли двоє чоловіків, які були інфіковані коронавірусом.

«Реанімація: вісім хворих за минулу добу. Всі важкі, кисне залежні. Поступлень, виписки не було. Трьох хворих перевели: двох з інфекції в реанімацію та одного з реанімації в інфекцію. Один пацієнт на ШВЛ інвазивній, та троє на неінвазивній ШВЛ. Температурячих троє, один іногородній. Маємо, на жаль втрати, померло двоє чоловіків: жителі села Кузьмівка 1957 року народження та села Білятичі 1960 року народження. Пацієнти померли від важких ускладнень ковідної хвороби. Інфекція: двадцять три ковідних хворих. Поступило п‘ять пацієнтів, виписано чотири. Обсервація: сімдесят три хворих, з них сорок вісім ковідних. За добу поступили дванадцять хворих, це жителі Сарн (6), Люхча, Чемерне, с. В. Вербче, с. Іванівка, с. Калинівка, с. Любиковичі. Натомість виписали шістнадцять з одужанням», – розповів головний медик.

Читайте також:  На Рівненщині поменшало нових випадків захворювання на COVID-19

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024