Урядовців просять присвоїти лікарні Володимира-Волинського статус опорної

20 Квітня 2021, 16:15
Лікарня у Володимирі-Волинському 480
Лікарня у Володимирі-Волинському

Після засідання Госпітальної ради Волині стало відомо, що голова Волинської облдержадміністрації планує звернутися до Міністерства охорони здоров’я України, щоб присвоїти нашій лікарні статус опорної. 

Про це інформують на сторінці Володимир-Волинської громади у фейсбуці. 

Обласна Госпітальна рада підтримала успіхи та перспективи Володимира-Волинського територіально медичного об'єднання і рекомендувала голові Волинської ОДА звернутися до Міністерства охорони здоров’я України, щоб присвоїти нашій лікарні статус опорної. 

«Над цим працювала велика команда людей на всіх рівнях, далі – затвердження у МОЗі. Нагадаю, що під час мого візиту до першого заступника Міністра охорони здоров’я спільно з народним депутатом та очільницею ТМО у лютому, ми обговорювали саме питання надання статусу опорності, що для нас є принципово важливим. Тоді ми отримали рекомендації щодо розробки пакету необхідних документів і щире запевнення в тому, що ми таки варті того, щоб отримати цей статус», – повідомив очільник громади Ігор Пальонка

Читайте також: На Волині побільшало хворих на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024